Student Ondernemerschap workshops19 oktober 2011  - 09 november 2011  - 30 november 2011

Via hands-on en individuele coaching sessies willen we student ondernemers de kans geven om uit de ervaring en kennis van professionals te leren. Hiervoor kan je als student rekenen op de nodige begeleiding om jouw idee beter uit te werken.

Het student ondernemerschapsluik binnen IBBT is gegroeid vanuit de noodzaak om ondernemende studenten een betere begeleiding te bieden bij de opstart van een eigen bedrijf. We merken dat er wel een zekere drive aanwezig is, maar dat bepaalde ideeën en projecten de schwung nog missen.

De visie van IBBT is een blijvende en positieve impact creëren op de maatschappij door middel van ICT innovatie. Daarom  richten we ons in de eerste plaats tot alle studenten met een start-up idee binnen de ICT sfeer. Dit wil uiteraard niet zeggen dat enkel studenten informatica bij ons kunnen aankloppen, integendeel, ook germanisten, floristen, diëtisten en journalisten zijn welkom! We vragen enkel een link met ICT te kunnen voorleggen.

Onze eerste coach is Leo Exter, hij zal de volgende workshops leiden:

  • 19/10: Idee evaluatie
  • 09/11: Bedrijfsmodellen voor startups 
  • 30/11: Sales for startups: tools & tips

Deze workshops worden compleet gratis aangeboden door IBBT!

Opgelet! Er kunnen maximum 15 studenten per workshop deelnemen, indien er meer inschrijvingen zijn leggen we een wachtlijst aan.