Evenementen

Syndicate content
Apr 2014
23

Workshop Subsidiekanalen voor Innovatie in Ouderenzorg

iMinds, als Program Office van de Zorg Proeftuinen Vlaanderen, organiseert een workshop rond subsidiekanalen en financieringsmogelijkheden voor zorginnovatie. De workshop richt zich naar betrokkenen in de consortia van Zorg Proeftuinen, maar staat open voor iedereen met interesse in deze thematiek.

Apr 2014
25

The Art of Living with ICT

iMinds-SMIT-VUB organiseert een ééndaags colloquium over de hedendaagse problemen die gepaard gaan met een leven dat is doordrenkt met ICT. We brachten een internationale groep sprekers samen om de invloed hiervan op ons dagelijks leven te bespreken.

Apr 2014
26

Smart Living Day

Doe mee aan de Smart Living Day en ervaar hoe je, door alledaagse apparaten met elkaar te laten communiceren en autonome beslissingen te laten nemen, tijd en geld kan besparen en uw levenskwaliteit kan verbeteren door de technologie voor u te laten werken.

Apr 2014
30

ICON: Het brengen van een succesvolle pitch

Tijdens deze sessie zal je op weg geholpen worden om je ICON abstract pitch zo succesvol mogelijk te brengen.

May 2014
20

SuperMinds 2014

SuperMinds is iMinds' jaarlijkse evenement voor onderzoekers, door onderzoekers. Het is ons intern evenement waar je de kans krijgt onderzoekers van andere departementen en universiteiten te ontmoeten. Registreer je nu.