Archive April, 2012

Syndicate content
Apr 2012
30

WebDox Conferentie

Tijdens deze conferentie nemen we je mee in de wereld van interactieve documentaire en kan je kennis maken met diverse succesvolle projecten uit binnen- en buitenland. Deze conferentie wordt georganiseerd door MEDIA Desk Vlaanderen, VRT, VAF en DOCVILLE, in samenwerking met iDROPS, EDN en Museum M. De conferentie staat open voor documentairemakers uit binnen- en buitenland, studenten, organisaties met een sociaal engagement (zoals ngo’s), webagentschappen met interesse in documentaire, professionelen uit nieuwe media en games, en andere geïnteresseerden.

Apr 2012
27

Creative Jumpers Bootcamps

Heb je minstens twee jaar geleden je bedrijf opgestart in de creatieve industrie werd en heb je grote ambities? Zoek je professionele begeleiding of hulp bij het uitwerken van je groeiscenario’s? Dan zijn de Creative Jumpers Bootcamps misschien wel iets voor jou. 

Apr 2012
24

Gent BC Scaling-Up Reeks Prof. Piet Demeester: iLab.t van IBBT

Onderzoek en ontwikkeling binnen de ICT-sector is onmogelijk zonder uitgebreide testen. Het iLab.t van IBBT helpt om de technische haalbaarheid, performantie en servicekwaliteit van een innovatief ICT-product of softwaretoepassing in de praktijk te evalueren in een zo vroeg mogelijk stadium

Apr 2012
24

Infosessie Europese onderzoeks- en innovatiesubsidies

Het Vlaams-Europees verbindingsagentschap (vleva) nodigt u samen met IWT, Unizo en Voka uit op de infosessie “Europese onderzoeks- en innovatiesubsidies voor bedrijven”. 

 

Tijdens deze praktische workshop komt u te weten welke projecten in aanmerking komen voor het Zevende Kaderprogramma en hoe de financiering, de procedure en de evaluatie verlopen. 

 

 

Apr 2012
24

Game Conference Genk 2012

De GameHub eindconferentie neemt je mee op een toch door games in het bedrijfsleven en in het onderwijs en stelt de Gamehub-demogames voor.

 

Apr 2012
24

ICT Tender Day

Nogal wat administraties en ondernemingen voelen zich niet opgewassen tegen de specifieke vereisten op het gebied van overheidsopdrachten inzake informatica en (tele)communicatie. In deze sector stellen zich inderdaad vaak moeilijkheiden bij iedere etappe in het overheidsaankoopproces. Daarom is er de tweede editie van de ICT Tender Day: de jaarlijkse afspraak tussen de publieke en private instellingen die actief zijn op het vlak van informatica en (tele)communicatie.