Archive September, 2011

Syndicate content
Sep 2011
30

Games Summit

In de prachtige Studio van Villanella in Antwerpen komen op 30 september enkele internationale sprekers samen die de state of the art van games en de gamesindustrie toelichten, is er ook aandacht voor de uitdagingen binnen het (Vlaamse) beleid, worden de projecten van het Business and Development Lab gepitcht en stellen we werk van eigen bodem tentoon.

Sep 2011
29

IBBT Crossmedia Challenge

IBBT en REC Radiocentrum organiseren op donderdag 27 oktober de IBBT Crossmedia Challenge.

Gedurende het REC-symposium Brave New Radio bedenken vier teams een radioformaat voor de toekomst. Ieder team bestaat uit vier leden (een radiomaker, een web/ict-techneut, een creatieveling en een marketeer). Een professionele jury beoordeelt de resultaten aan het einde van de dag.

Wil je ook meedenken over radio in de toekomst? Schrijf je dan in en misschien wordt jij wel geselecteerd om deel te nemen in één van de vier topteams!

Sep 2011
28

Themasessie : 'Cloud computing'

De hype rond cloud computing is voorbij, het is nu een realiteit.
De disruptie die cloud computing met zich meebrengt speelt zich echter niet enkel af in de technologische laag maar vereist ook een grote aanpassing van het bestaand business model. Het huidige business model ondergaat grote veranderingen. Hoe groot zijn deze verandering nu werkelijk?

Sep 2011
28

Drupal Summit

Tijdens deze 1-daagse conferentie zal je leren hoe Drupal een zeer krachtig effect kan hebben op eender welke bedrijfsstrategie. Krijg geweldige inzichten van mensen zoals Dries Buytaert en ga in interactie met zakelijkse leiders. 

Sep 2011
28

Social Business Alignment Seminarie

Social Business gaat over veel meer dan het verantwoord gebruik van Social Media als Facebook, LinkedIn, YouTube en Twitter in uw bedrijf. Fundamenteel gaat het om het georganiseerd en systematisch communiceren met alle relevante stakeholders van uw organisatie, zowel extern als intern: klanten, leveranciers, partners, en (potentiele) medewerkers over verschillende afdelingen en vestigingen, belangengroepen, ... heen. Het eerste deel van dit seminar gaat over Social Business Alignment, terwijl het tweede deel meer gaat over de aanpak, de interne organisatie en governance.

Sep 2011
26

BUSINESS & DEVELOPMENT LAB: ‘6 maanden development in 5 dagen’

Bent u een creatieve professional met een crossmediaal idee? Wij bieden jou een unieke vijfdaagse non-residentiële workshop. Onder begeleiding van een internationaal team van mentoren en experts, ontwikkelen we uw crossmediaal idee waaraan een gamecomponent gelinkt of in verweven is!