Archive Juni, 2011

Syndicate content
Jun 2011
28

Internet of Things Europe 2011

Deze conferentie verenigt zakenleiders, consumenten-advocaten, beleidsmakers en ondernemers om na te gaan wat de mogelijkheden en risicos van The Internet of Things voor bedrijven en consumenten zijn.

Jun 2011
15

Belgian's Webmission meetup

Een maand geleden waren ze nog bezig met de promotie van het Belgische Ondernemerschap in 'The Valley'. Nu zijn ze terug. Een aantal van de deelnemende startups / ondernemers kijken er naar uit om hun ervaringen met jou te delen ... En er volgen ook een aantal aankondigingen voor 2012!

Jun 2011
15

Transdigital seminar 2011

Een tweedaags seminarie rond kunst, onderzoek en technologie. Over mobiele applicaties, serious games, open design en media als werkveld voor artiesten in een stad. 15-16 juni @ Vooruit - Timelab - IBBT Gent.

Jun 2011
14

Gent M#10 Artistiek- Vooruit

Dinsdag 14 juni is de laatste Gent M in deze reeks. Maar zoals men zegt last not least. Deze Gent M gaat over kunst met grote N: van Nieuwe media.

Hoe beïnvloeden nieuwe media kunstenaars? Hoe zetten ze deze in voor hun eigen projecten? En wat i sde rol van Vooruit daarin als 'kunstencentrum van de toekomst'? Een avond waarbij Vooruit het woord en beeld laat aan artiesten die allemaal iets gemeen hebben: technologie.

Jun 2011
11

bizcamp Gent

Het is officieel: Bizcamp zal zijn vierde editie laten doorgaan in de IBBT gebouwen te Gent! Bizcamp is een gratis conferentie voor ondernemers die gebaseerd is op het feit dat ieder van ons als ondernemer ongetwijfeld kan leren van zijn concurrenten.

Jun 2011
11

TedxGhent

TEDxGhent organiseert een evenement dat u de mogelijkheid biedt om naar een aantal zeer interessante sprekers te komen luisteren die hun ideeën en passie met u komen delen. De vier sprekers die aanwezig zullen zijn zijn: Johan Braekman, Dirk de Ridder, Louis Jonckheere, Bas Haring. Het evenement vindt plaats op 11 juni in de Vlerick school in Gent.