Archive Mei, 2011

Syndicate content
May 2011
31

Tech Guru Conference: "Gamification" - by Gabe Zichermann

Congres over 'Gamification'. BetaGroup brengt u Gabe Zichermann. Hij is de Tech Guru uit New York achter het concept van Gamification. Gamification is een dynamisch en spannend concept dat spelmechanismen en marketing dichten bij elkaar brengt om betrokkenheid te creëren en probleen op te lossen.

May 2011
31

Gent M#8 Social Media

Op dinsdag 31 mei 2011 hebben we een speciale gast bij Gent M: burgemeester Daniël Termont. We praten over hem als burgemeester maar ook over zijn taak als conversation manager. Verder mogen we ook Insites Consulting verwachten.

May 2011
30

Infoavond: Financiële dienstverlening naar starters

U heeft een goed idee, maar het ontbreekt u aan budget of informatie over financiële middelen om een zaak op te starten? Maandag 30 mei organiseert het Centrum voor Ondernemen de maandelijkse infoavond voor startende ondernemers en groeiers met financiering als centrale thema.

May 2011
30

Van klaslokaal tot bestuurszaal

Dit seminarie heeft betrekking tot de verschillende aspecten van het student-ondernemerschap voor verschillende belanghebbenden: de gemeenschap, de hogeschool/universiteit en de student.

 

May 2011
27

B-CCentre Launch

Het B-CCENTRE (Belgian Cybercrime Centre of Excellence for Training, Research & Education) zal het belangrijkste Belgische platform worden voor de uitwisseling van kennis, expertise en opleiding op het vlak van cybercrime. Ter gelegenheid van de inhuldiging van het B-CCENTRE nodigen wij u graag uit op onze internationale conferentie over kritieke informatie-infrastructuur beveiliging in Europa en België.

May 2011
25

E-health = een stukje van de puzzel

Met gastsprekers Birgit Morlion (Director Research Strategy IBBT) en dr. ir. Ann Ackaert (Senior Research Engineer IBBT-IBCN-UGent). De technologische evolutie in de gezondheidszorg gaat razendsnel. Deze evolutie is ook nodig met het zicht op de toekomst: de technologische vooruitgang kan een oplossing bieden voor thuisblijvende zieken die zo op afstand gemonitord kunnen worden of voor ouderen die liever nog wat langer thuis wonen dan in een rusthuis. High tech biedt vele mogelijkheden, toch blijft efficiënte en adequate zorgverlening in onze toekomstige maatschappij een uitdaging met vele facetten.