Archive Maart, 2011

Syndicate content
Mar 2011
30

iBoot Camp Dating event: "Call for team members"

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je graag nieuwe vaardigheden ontwikkelen door deel uit te maken van een innovatieve onderneming? Dan ben jij de geschikte kandidaat om deel te nemen aan ons iBoot Dating event op 30 maart bij IBBT. Tijdens dit dating event gaan we op zoek naar potentiële teamleden!

Mar 2011
27

26th EuroCPR Conference Ghent

euroCPR invites you to its 26th Conference. This years conference focusses on Online Content: Policy and Regulation for a Global Market.  The conference takes place in Ghent, Belgium.

Mar 2011
22

Kick-off meeting project Visueel Vlaanderen

Vlaanderen beschikt vandaag over een uitgebreide en waardevolle databank met gedetailleerd beeldmateriaal van alle openbare wegen. Deze heeft een enorm potentieel om de openbare dienstverlening te verbeteren maar wordt nu nog onvoldoende benut. IWT en de Vlaamse overheid willen bedrijven en organisaties samenbrengen in een innovatieplatform om te onderzoeken hoe het beeldmateriaal optimaal kan worden ingezet.  Het innovatieplatform is voor dit project op zoek naar bedrijven en organisaties die over de nodige expertise in dit domein beschikken. Interesse? Kom op 22 maart naar de kick-off meeting! Hier komt u meer te weten over de doelstelling en het verdere verloop van het project. U kunt er ook kennismaken met uw toekomstige partners.
Meer info vind je hier.

 

Mar 2011
17

Cultuurinvest: "partner in crime" van creatieve ondernemers

Wil je een bedrijf oprichten in de creatieve sector en zoek je financiering? Wil je als creatieve ondernemer de volgende stap  zetten met het bedrijf? Of wil je gewoon weten wat CultuurInvest kan bieden? Dan is Cultuurinvest allicht "the place to be" voor jou!

Mar 2011
15

Gent BC - Innovatie, subsidies en belastingvoordelen: een geïntegreerde benadering

Op dinsdag 15 maart 2011 organiseert Gent BC in samenwerking met Ernst & Young een themasessie rond fiscale stimuli en subsidies in het kader van onderzoek en ontwikkeling, en in bredere zin, innovatie. Onze regering heeft diverse regelingen in het leven geroepen om een gunstig en ondersteunend klimaat te creëren voor ondernemingen die actief aan O&O en innovatie doen.

Mar 2011
08

CAMPUS TALKS

Het idee achter de CAMPUS TALKS is om het gemeenschapsgevoel te vergroten bij de vele instellingen en mensen verbonden aan de VUB. In het kader van de 100ste Internationale Vrouwendag krijgen de CAMPUSTALKS een apart tintje: tijdens dit levendige netwerking event zal het podium enkel weggelegd zijn voor vrouwelijke onderzoekers en wetenschappers van VUB, EhB en ULB. Eén van de dames die daar alvast het podium mag beklimmen is Prof. Dr. An Jacobs, Senior Researcher bij IBBT-SMIT-VUB.