Archive Oktober, 2011

Syndicate content
Oct 2011
26

Battle of Talents

Battle of Talents is dé online ondernemingsplanwedstrijd van de Vlaamse overheid. Ondernemingsideeën van studenten en onderzoekers van universiteiten en hogescholen uit Vlaanderen worden uitgewerkt en kritisch geanalyseerd door studenten van toonaangevende business schools.

Oct 2011
26

Training Assertieve Communicatie najaar 2011

Deze training zal je leren om op te komen voor je mening, rechten en standpunten zonder agressief te zijn t.o.v. je gesprekspartners.

Opgelet, deze training is enkel toegankelijk voor mensen die behoren tot de IBBT centrale staff, iLab en onderzoekers uit de IBBT onderzoeksgroepen (max. 10 deelnemers per sessie).

Oct 2011
25

ITEA ARTEMIS Co-summit 2011

ITEA 2, de follow-up op het succesvol ITEA programma, is een strategisch pan-Europees programma voor geavanceerde pre-competitieve Onderzoek en Ontwikkeling in 'Software intensiv Systems and Services (SiSS)'.

Oct 2011
25

GameHUB event

Op 25 oktober vertellen enkele grote namen uit Vlaanderen en Nederland over hun carrière in de game-industrie. Je kunt op C-mine in Genk ook een aantal sessies volgen die je laten kennis maken met alle aspecten van het gamedevelopmentproces. Heb je zelf een goed idee voor een game, dan kun je dat al eens toetsen met het GameHUB-team.

Oct 2011
24

Workshop on Municipal Fiber Networks

Het doel van de workshop is kennis uit te wisselen tussen partijen die betrokken zijn (geweest) bij huidige glasvezeluitrol initiatieven en anderen die mogelijks in de toekomst kunnen betrokken geraken bij de uitrol van glasvezel netwerken.

Oct 2011
21

Thema-namiddag "Elektrische Mobiliteit"

Op vrijdag 15 juli 2011 keurde de Vlaamse regering vijf platformen voor de proeftuin elektrische voertuigen goed. Als kennisinstelling is het VIM betrokken bij twee van deze platformen.

Stof genoeg om een XL thema-namiddag te organiseren met maar liefst zeven sprekers én een mini-beurs.