Archief evenementen

Syndicate content
Apr 2014
15

Student Start-up Trip Londen

Heb jij een passie voor IT en zou je wel eens willen ontdekken hoe het leven van IT ondernemers er daar verloopt? Steek dan samen met de andere young potentials uit het Vlaamse hoger onderwijs het kanaal over voor de Student Startup Trip London!

Apr 2014
01

Your Idea Brought to Life

MiX, het iMinds Media Innovatie Centrum, kijkt positief naar de toekomst van de media. Met innovatieprojecten bouwen we mee aan een rijke en brede Vlaamse mediasector. Heb jij of jouw bedrijf een interessant media-idee? MiX kan jou misschien ondersteunen en jouw idee tot leven brengen.tevent

Mar 2014
28

Liège ICT Day

Informatie- en communicatietechnologieën veranderen ons leven, onze economie, ons onderwijs en onze steden van morgen. Tijdens LIEGE ICT Day wordt er, samen met experts en stakeholders, gezocht naar manieren om deze technologieën maximaal te benutten voor een betere toekomst. iMinds expert Birgit Morlion praat er over eHealth en prof. Ingrid Moerman (iMinds - IBCN - UGent) over Internet of Things.

Mar 2014
24

CASA secondment: Poolse delegatie komt naar Vlaanderen

Van 24 tot 27 maart krijgen verschillende Vlaamse kennis- en zorginstellingen – in de context van de CASA secondment – bezoek van een Poolse delegatie.

Mar 2014
11

Jongerenmediadag

Mediaconsumenten zijn vandaag ook mediaproducenten. Heel wat jongeren nemen zelf het heft in handen en maken zelf media. Ze hebben bijvoorbeeld een eigen blog, maken radioreportages, fotograferen er op los, maken muziek en plaatsen content op Facebook. Om hen een duwtje in de rug te geven organiseren een aantal roganisatie de Jongerenmediadag.

Mar 2014
11

RAILS - ICON closing event

Op deze afsluitmeeting stellen wij u de resultaten voor van ons tweejarig onderzoek naar innovatieve technologie die kan ingezet worden in oplossingen voor de spoorwegen (treinbouwers, operatoren en passagiers).